Konzultace zjištění typu je krokem číslo jedna v socionice. Znát svůj typ, to je prostě základ. Dalším krokem je samozřejmě znát typy druhých a krokem číslo 3 je umět s tím pracovat. Ale o tom zase někdy jindy.

Konzultace zjištění typu

Slouží ke zjištění vašeho socionického typu, jenž máte na celý život. Ukáže vám, jaké silné a slabé stránky máte, na co se zaměřit, o naopak delegovat, jaké otázky si klást, když je vám nejhůř a kdo je váš ideální partner. Také zjistíte, do jaké kvadry (čili skupiny typů patříte) a s kým se vám bude dobře spolupracovat. A je toho ještě víc, ale to by bylo na dlouho.

Pojďme se tedy podívat na historii.

Rok 2016

Naše konzultace zjištění typu stála 1 200 Kč za osobu. Trvala cca 1-2 hodiny, na schůzce se aspekty Junga kreslily ručně a klienti dostávali 1-2 stránky wordu do emailu. Tyto materiály navazovaly na staré materiály z Ruska, jenž mají cca 20 let a moc se neposunuly. Ta cena 1 200 Kč opravdu odpovídala kvalitě materiálů :).

Rok 2017

Zdražujeme a konzultace zjištění typu stojí 1 500 Kč/osobu.

Rok 2018

Na schůzce již nekreslíme aspekty Junga ručně, nýbrž i toto máme hezky zpracované a počítačově připravené :).

Rok 2019

Předělali jsme materiály pro klienty čili pro vás. Vzalo nám to cca 3 měsíce života (především Lucii Aile, jenž je tvůrcem) a veškerého fokusu včetně energie. Ale stálo to za to. Ohlasy na materiály jsou velice pozitivní. Od tohoto roku dostáváte dvacetistránkový pdf materiál včetně sebekoučovacích otázek a doporučení, co se sebou dělat či nedělat :). A to stojí za to! A nová cena konzultace je 2 000 Kč/osobu. To dává smysl, co?

Rok 2020 – 2022

Přišel COVID a i my jsme zpomalili. Potřebovali jsme nabrat síly a poprat se s některými záležitostmi.

Nicméně i přesto jsme zavedli následné konzultace. Z praxe jsme zjistili, že další hodina navíc pro vaše individuální dotazy stojí za to!

Dále po konzultaci na vyžádání dostanete materiál pro zaměstnavatele či potencionálního zaměstnavatele. Vše je součástí služby. Pokud se tak chystáte na pohovor, máte eso v rukávu!

Cena konzultace se zvýšila na 2500 a od roku 2022 na 2800 Kč / osobu.

Rok 2023

Byl zpomalený, avšak plný změn. Lucie Aila vyhořela, dovolila si odpočinout a nabít energii v lese a chystá se na nové tvůrčí věci. Cena se v průběhu roku zvýšila na 3300 Kč / osobu. Jóoo ta inflace, že?

Rok 2024

Bude jiný. Aila se do své tvorby pomalu obouvá a má pocit, že teprve s tím začíná :). Ach ta strukturní logika :).

Cena od září 2024 se bude pohybovat okolo 3500-3800 Kč. v ceně bude 2h této konzultace plus následná 30 min mini konzultace na zodpovězení vašich dodatečných otázek. Materiály se také změní. Jak? To se ještě uvidí, nicméně hodnota vzroste několikanásobně.

 

Jaký typ jste vy? Zjistěte to!Přijďte i s partnerem!Co takhle věnovat dárkový poukaz?